Souhlas, je to vážně mišmaš, tuhle kus o autoritách, tuhle kus o šátkování, naprosto nesmyslně připlácnutý osobní dojem z přirozených porodů, nejpeve je zůstat do 3 let doma nejlepší a pak zase něco o nejistých matkách a náhradních osobách ... přijde mi, že si autorka přečetla tři knížky a splácala článek, kam se snažila všechna "nová" poznání nacpat ...
Představa šátkařky, která nedává dítěti dost podnětů mě fakt pobavila :))) Moje starší dítě bylo v šátku právě proto, že v tom pitomém kočárku prostě neměla podle ní dost podnětů a na zádech se zoufale nudila :)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.