Asi máš okruh přátel jiného typu. Mně se ještě nikdo s volením KSČM nechlubil. To jsem skutečně nezažila. Možná pokud je toto ve vaší společnosti podstatné téma, tak to řešíš. Ale my máme s přáteli fakt jiná témata. Samozřejmě o politiku se každý taky zajímáme, ale individuálně, a přijde mi fakt mimo mísu, když se sejde nějaká ta společnost (svatby, pohřby atd.) a po úvodních zdvořilostech celé odpoledne planě pindá nad tím, co a jak který politik a která strana. A debatovat se svou nejlepší kamarádkou nad tím, která strana je lepší a horší... každý má nějaké svoje preference a já je nezměním, mým životním cílem není dělat kampaň straně kterou volím. Prostě asi známe každá úplně jiný lidi...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.