V rijnu 2005 jsem i ja rodila cisarem za pouziti epiduralu z duvodu polohy miminka KP Vse probehlo naprosto bez komplikaci a porod byl pro me krasny zazitek plny emoci Myslim ze hodne zalezi na sikovnosti anesteziologa Predstava ze se autorce clanku strefili spravne do patere az na potreti je desiva Ja jsem rodila v Praze Podoli a napichnuti epiduralu jsem ani necitila Anesteziolog byl sikovny a prijemny jako ostatne vsichni kolem Behem porodu jsem chvili citila pouze tupy tlak v brichu jak se dostavali k miminku Nebolelo to ani nahodou A pak uz jsem jen slysela plac naseho Kubicka ktereho mne a memu priteli ihned ukazali Kubik se narodil 4 rijna Dva dny pred terminem porodu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.