No jo Lucky zní to děsně a včera jsem psala jak jsme na normálu a v noci se vzbudila ve 2.00 a vydržela do 4.15 hrůza celou tu dobu po mě lezla v posteli,vyprávěla cosi "latinsky",smála se a fňukala najednou no síla:-( ráno to pak naspávala do osmi.Ale našla jsem zub tak snad to bylo tím,ale je fak,že s tím spaním bojujem pořád třeba 2 týdny je klid a pak zas třeba týden ponocujem ,takže lepší se to ,ale děsně pomalu a pořád doufám. Zkoušela jsem i levandulovou koupel prej je to fajn na nespavý a neklidný děti,ale nám to pomohlo tak na 50% tak to zkus třeba budeš mít větší úspěch :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.