Krásný den! Váš článek mě prostě nadchnul! Jsem studentkou Ostravské univerzity,studuji obor sociální práce. Mám svůj sen do budoucna- založit dětský domov rodinného typu a pomoci tak alespoň několika dětem ke šťastnějšímu životu. Tento sen mě v hlavě pronásleduje už delší dobu. Pracuji také v ekologické orgaizaci, kde jsem se docela nedávno seznámila s klučinou, jehož sen je mít vlastní ekologickou farmu. Moje odpověď byla: "A co kdybych Ti na Tvé farmě postavila rodinný dětský domov?" Nebyl nějak zvlášť proti a tak plánujeme realizování našich snů společně. Mám z toho velikou radost, protože pro přírodu mám v srdci stejně tolik místa jako pro děti:) Když jsem četla Váš článek, začala jsem hrozně smát, protože mi to udělalo obrovskou radost, že něco takového už existuje!!! Sen mého kamaráda je asi trochu blíže k realitě než můj, proto bych Vám byla velice vděčna, kdybyste mi poskytli potřebné infomace, rady a doporučení k tomu, jak svého snu dosáhnout. Chci už nebýt jen snílek, ale znát konkrétní kroky, které vedou k založení dětského domova, budu Vám vděčna, když mě obeznámíte s tím,jak jste začínali Vy. Předem děkuji. Lili
Předchozí