Ráda bych podpořila maminky v naději nespavečků, nebo málo spinkajících miminek. Moje dcerka jako novorozenec, nebo několikatýdenní,spávala strašně málo přes den. Noci celkem šly, idkyž taky žádná sláva, bývala 2-3krát vzhůru.Ve dne usnula dobře, ale věděla jsem, že za 35min bude vzhůru. Jako málotýdenní šušina by měla spávat daleko více. Takže mi nezbylo nic jiného než neustále trajdat s kočárkem. Ať foukalo, pršelo, či sněžilo, jezdili jsme pomalu celé dny. Už jsem si na to zvykala, ale nastal zlom a asi od půl roku jejího věku (dnes má 8měs.) spí nejlépe doma ve své postýlce v klidu, kde ji neruší auta, cizí hlasy, psi apod. Spí 2krát za den, dopoledne 2hod. a odpoledne 2hod. Je to pro mě něco úžasného, můžu uklidit, uvařit, dát si v klidu kávičku, po probuzení se jí věnovat.Když mi to vyprávěly jiné maminky, že ten čas příjde, že dítě se to naučí-nevěřila jsem. Takže, kdo má tenhle problém, držím palečky a určitě bude lépe! Jo a v noci to máme pořád stejné 1-2krát na mléko. Ale neřeším to. Probere se, vypije svou dávku a spinká dál. No a co.
Předchozí