ahoj, mám ten samý zážitek co Róza a musím říct, že je to težké rozhodování. Rozumím oběma stranám. Já po vysazení antikoncepce nedostala taky 3 měsíce menzes, začali do mě prát injekce a hormony, a Clostalbegyt navrch. Strašně jsem chtěla miminko, tak jsem se nechala. Nic se nestalo. Menstruovat samovolně jsem začala až po roce tohohle martýria, cyklus jsem měla kolem 40 dní... A pořád hormony, po kterých mi bylo akorát blbě. Po roce a půl jsem si ale uvědomila, že jsem na ten boj sama, že manžel se toho vlastně nezúčastní... No nakonec jsme se rozešli. Začala jsem chodit se staronovým přítelem, a ten mi jako první všechny hormony zatrhnul :-) Menstruace se upravila po pár měsících sama, naskočila ovulace, a po 7 společných měsících jsem přirozeně otěhotněla! Takže - teď už vím, že si tělo pomůže samo, že nemá cenu plašit, že když jsme do něj tak dlouho praly antikoncepční hormony, nemůžeme po něm chtít, aby nám všem začalo hned fungovat jak by se nám líbilo.... Ale pokud spěcháš a nechceš čekat 2 roky jak já, než se tělo umoudří . těžká rada...
Předchozí