Ahoj, první kočárek jsem měla Deltim DUo, koupila jsem ho použitý, ale byl fajn, bytelný, zvládla jsem na vesnici všechny terény, loňskou zimu s metry sněhu. Je ale dost těžký, každý den jsem ho musela skládat a to bylo dost namáhavé. Jinak posloužil pak i jako sporťák. Není to nijak velká paráda, ale praktický je. Teď mám golfáče Tako, ty nedoporučuji, dvě větší děti se v tom už vozí špatně a jakákoliv nerovnost na cestě ze mně dělá kulturistu, ne-li kopec. Hlavně se orientuj podle šířky kočárku, ať se vlezeš do dveří, podle váhy, pokud budeš muset často skládat a podle toho, zda se ti vleze do auta. Kočárek, kde by jsi dala 2 autosedačky zatím pro dvojčata neexistuje. Praktická je i přehazovací rukojeť a výškově nastavitelná, mám mini-babičky a ty se tehdy dost trápily. Tašky do kočárku pokud budeš mít děti na podzim určitě, maličké se tam vlezou i ve fusáku. Ale jsou i kočárky, které mají ty tašky hrozně úzké, tak na to pozor, s fusákem je tam nenacpeš :) Podívej se na stránky Emitex, mají tam univerzální fusaky, pláštěnky, atd i na dvojkočárky a jsou poměrně levnější než ty originální ke kočárkům. Tak snad dobře vybereš! Zdravi Helena
Předchozí