Musím než souhlasit s Lízou. Dokud jsem dělala na 4 hodiny byla to brnkačka,ale nyní skoro měsíc dělám 8,5-9hodin. Ráno před pátou vstávám. MAnžel odveze děti škola, školka..... Já letím z práce pro auto a pro děti. Rozvážím je kam je třeba na kroužky. V pondělí příjdu dom v 15:30, v úterý 18, ve středu v 16:30 a ve čvrtek taky. V pátek máme volno a v 14:45. V pátek melu z posledního....... Kor , když jak píše Líza Vám ten čas začne organizovat někdo jiný...... Jedete pro dítě. To má kroužek a družina se zdržela na procházce..... a podobně....nebo Vám manžel veze auto a má 30minutový skluz a vidím,že budu běhat místo chodit do školy i školky,aby stihnul kroužek......to je teprve stres.... nebo Vám dítě volá- "maminko proč pro mě nikdo nepřišel. Ani ty anitatínek... a VY víte , že manžel ho měl vyzvednout a opět někde trčí....."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.