Libiku zdravim :o))))). To jsem ani nevedela. Jinak mam dve segry a kdyz se narodila nejmladsi, tak byl tatinek nejstastnejsim chlapem hehe. Fakt si to pamatuju :o). Rikal, ze se z toho babince zblazni, ale nadherne nezne. To jeste netusil, ze s nami za par let zustane sam :o(. Ukociroval to ovsem na jednicku :o) a dodnes mame krasny vztah. Kdyz jsem kojila druhe dite dele, nez se okoli zdalo vhodne, tak si dokonce vyhledal informace a pak se me neustale zastaval :o). No to uz jsme hodne OT, jen jsem chtela rict, ze v zivote jsou OPRAVDU veci dulezitejsi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.