Ahoj u nás sekám celé roky trávu já. Manžel sekal asi 4x a dopadlo to strašně. Já mám ráda zahradu pěkně čistou a on pořád jel a bylo mu jedno že pytel je plný a okraje okousané. No hrůza. Naštěstí máme sekačku s pohonem tak to není tak hrozné. Robík pěkně roste už má 5 kg. V noci to až na pár vyjímek celkem jde a přes den taky ikdyž vstekat se taky umí.Holky jely na 4 dny k babičce tak máme pohodičku. zatím pa jdu krmit. Lenka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.