No, Zuzko, takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlela. Pro začátek bych začala s tím, že krůtí maso je prostě JINÉ. Není tak suché jako kuřecí, má tmavší barvu a naprosto jinou chuť - ty dvě masa jednoduše srovnat nejdou, nemají společného nic jiného, než že jsou z drůbeže.
Jen bych ti chtěla poradit, ať nekupuješ prsíčka, protože ty jsou taky hodně suché (jako kuřecí), ale třeba horní stehno, stáhnout z kůže a vykostit.
A proč z kuřete zvracím, to nevím. Na žádném alergickém vyšetření jsem ani nebyla. A to, že se to projevilo až v těhotenství si myslím bylo tím, že na moje tělo byl kladený už tak dost velký zápřah a prostě jsem to nedokázala natrávit. Což si myslím bude problém i tvé dcery. Možná, že i krevní skupina A má takovou nesnášenlivost, ale to ti neporadím, ten článek jsem četla hodně dávno. Snad někde na netu něco takového najdeš.
Přeju Ti, ať holčičku problémy přejdou, ať je zdravá a ať jí chutná.
Předchozí