ale prosim Vas, to je zase demagogia, ze inteligentnejsie deti , pretoze odmietaju jest maso!! Tak chuda moja dcerenka bude asi velmi primitivna, ked si sama zvolila maso a ma ho velmi rada! Ja som bola 4 roky vegetarianka , nejedla som maso kvoli zlemu zaobchadzaniu so zvieratami, bolo to este za socializmu (studovala som Agronimicku VS, zootechnicky odbor, tak som o tom nieco pocula a videla), ale po revolucii sa vela veci zmenilo, takze som s tym prestala, ako aj z dovodu, ze vsetky vegetarianske restauracie v Bratislave boli nechutne , jedlo chutilo ako pomyje pre prasata, vtedy som nemala este dceru a nemala som cas varit, vadilo mi , ze je vsetko bez chuti,atd (jedina naozaj chutna restauracia bola v Kosicach,kam som obcsa isla na sluzobnu cestu) .Pre nasu rodinu je jedlo nielen zdroj vyzivnych latok, ale aj zdrojom gurmanskych pozitkov, moja dcera to asi zdedila po nas (od 6 tich mesaicov zje iba co ma nazoaj dobru chut, je to skratka labuznik ), spolocne ""hody"" maju svoj vyznam v celej historii ludstva ....
Předchozí