| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vývoj dítěte - 16 týdnů

Májo..každý dítko je jiný. Moje první dcera si v postýlce nikdy nestoupala. zato ta druhá, jak otevřela oči už stála.. A když jsem ji uložila, tak než usnula, několikrát jsem jí byla pokládat. Ani ti nevím kdy to přestalo, ale přišla doba kdy ji to přestalo bavit-je to otazka času. Já dávám na spaní malé taky overal, jako Medvida, takže moc neřeším, jestli je přikrytá nebo né. Navíc se mi docela odkopává.. někde jsem četla, že pokud se děti odkopávají, tak je nemáme pořád zakrývat. Většinou jsem ale usnula dřív než malá a zakryvala jsem jí třeba až jsem později procitla. Chce to trpělivost a důslednost... uvidíš, že to nebude dlouho trvat a budete mít klidné noci...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.