Ahoj holky, mám na vás taky dotázek, pročetla jsem něco dozadu, ale nenarazila jsem na "náš" problém. Mám dceru, 8 měsíců a zdá se mi, že prostě celkově málo spí. Není problém večer, cca od 4 měsíců jsem na ni začala používat Estevilla, taky nám to moc pomohlo, malá v pohodě usíná, kolem 7 ji dám do postýlky, někdy usne za minutu, někdy si pár minut "povídá" a pak usne, v pohodě. Spí tak do 2 do rána, kdy chce nakojit (chystám se ji teď v květnu odstavit) a pak ji zase pokládám do postýlky a spinká dál. Samozřejmě pokud nemá nějaký problém, nerostou zuby apod. ALE: strašně brzy se budí. Někdy v 5, někdy o půl páté, dneska ve čtyři!!! A je normálně čilá, prostě už spát nebude!!! Donedávna jsem ji dávala spát v 8 večer, ale bylo to stejné, proto jsem se pokusila jí to posunout, aby spala aspoň o hodinu dýl. Mám vyzkoušeno, že když se někde zdržíme, např. minulý týden na čarodejnicích, tak šla spát o třičtvrtě na jedenáct a stejně vstávala v 5. Přes den spí dopoledne cca hodinu a půl, odpoledne to samé. Spíš i míň. Takže celkově na osmiměsíční dítě denní spánek cca 11-13 hodin. V kočárku spí úplně minimálně - max půl hodiny, je strašně zvědavá a chce koukat co se děje venku...
Musím se přiznat, že už jsem taky docela hotová z toho ranního vstávání:-( Co s tím, nevíte někdo???
Předchozí