Tak na nucené ochutnání/nucení sníst něco ve školce mám vzpomínky a jaksi doživotní následky. "Kámen" úrazu v mém případě - buchtičky s vanilkovým krémem a koprovka. Následek akutní (ještě ve školce): zezelenání a zvracení na záchodě, následek dlouhodobý: nesním např. ani vanilkovou zmrzlinu, je mi na zvracení, jo a kopr nesnesu ani v okurkách, brrrr. A z domova - tam do rodiče všeho cpali majoránku, tak to je totéž, ta je teď u nás doma na černé listivně, resp. nepozřela bych to. Všechny tyhle věci z dětsví se mi tak zprotivili, že je z toho averze silná a zřejmě doživotní. Tak nevím - ochutnat, ale pokud by an to nějaké dítě mělo dojet jako já tak nevím nevím...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.