No vidíš, já jsem jak se říká "polívková". Mám polívky ráda a když se ptáš co na nich je prospěšného, tak myslím, že dost. Vařím luštěninové (jsou to opravdu bezpracné rychlovky): čočkovou, fazolovou, hrachovou, a pak zeleninové, zelňačku, občas kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi. To je tak všechno. Ještě nemáme děti, zase tak moc nevařím. Masox téměř nepoužívám, ale bio-zeleninový "masox" a bio-koření do polévky, mohu doporučit - výborné. Zahušťovat můžeš vločkami, pohankou.. - v polévce se to často "ztratí". Manžel není zrovna příznivce ovesných vloček v polévce, ale věř, že v bramborové to ani nepozná a pochutná si. Jíška není vůbec nutná.
No a osobně mi polévky chutnají. Mám ráda směs chutí, polévka zahřeje. Chápu, že někdo polévkový není. Já tedy opravdu ano, v dětství tak normálně, ale teď v dospělosti si dám polívku někdy i k snídani :-).
Takže nikomu polévky nenutím, ale možná by tě překvapilo jak snadno a rychle jdou uvařit zdravě.
Předchozí