Možná, že píšu pozdě a chlapeček do školky už dávno chodí, jesti ne, tak to určitě zkuste. Mám takové zkušenosti, že čím dýl do školky začne dítě chodit, tím hůř si zvyká na nové prostředí, kamarády i učitelky. Žijeme na samotě v lese - vhájovně. S manželem jsme se oba přistěhovali do jiného kraje, nemáme tady naše rodiny, ani kamarády. Dětem děti schází, obě děti jsem dala do školky a jsem ráda. Spousta spolužáků ze školky jde později s dětmi i do školy a děti mají přechod z MŠ do ZŠ lehčí. Těší se do školy, protože se zase po prázdninách pttkají s kamarády. Také se musím přiznat, že jsem učitelkou v MŠ, tak že Vám můžu poradit nejenom z pohledu matky, ale i z pohledu učitelky. Čím starší dítě začne do školky chodit, tím hůř- především dýl, si zvyká! Chápu Vaše obavy ohledně dietního jídelníčku syna, já osobně bych Vám poradila poohlédnout se po jiné školce, ta školka, kde vám dietu odmítli není jediná na světě. Moje sestra ná dceru s alergií na lepek, ve školce to problém nebyl, záleží prostě jenom na lidech.
Předchozí