Ahojky, jsem také na MD. Finančně jsme na tom v pohodě. Tento rok jsem začala studovat bakaláře v Chebu, je to distanční studium - podniková ekonomie a management. Jsou dvě možnosti jak se na školu dostat, zaplatit poplatek cca 17 tis, nebo jít na klasické přijímačky. Jednou za 3 týdny jsou nepovinné přednášky, jinak prakticky samostudium. Zápočty jsou formou dávek, které se buď posílají internetem, nebo poštou. Pokud jsou uznané, jste puštěny ke zkoušce, kterých je za rok cca 10. Pokud budete chtít více info. písněte mi e-mail. Zakladatelce přeji dobrou volbu Lenka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.