To si musi maminka s tatinkem rozhodnout sami. Ja uz jsem tedy nekolikanasobna babca a dokonce me prvni dve vnucky jsou uz dospele, ale chci jen rici, ze vse jde, kdyz se chce. Ja mam 2 deti (30 a 40) a kdyz muj ex-manzel utekl za kopecky, byla jsem na vse sama a zadne vyzivne jsem nemela. jen 170 Kc pridavky a plat asi 1200 Kc.Myslim,ze neni treba kupovat detem znackove drahe veci, ja jsem dokonce uschovala veci po mych detech a po mnoha letech (20) to jeste pak dcera pouzila pro sve deti a nikdo nepoznal,ze je to po rodicich. Zvlaste dobre to bylo jen pro doma a ven se vzalo neco lepsiho. take jsem na deti napletla. Co se tyka tisicovky na pleny, radila bych radeji pouzivat latkove. jsou mekci a deti se drive nauci chodit na nocnik a bez plen. Je to prokazane. Nacucana kalhotkova plena je tezka a dite ji vlece za sebou jako batoh. Cetla jsem o tom hodne uvah a zase se dost lidi vraci k tradicnim plenam,ktere jsou pro dite lepsi. Dnes s pomoci automatickych pracek to neni tak narocne jako za nas,kdy se vyvarovalo v hrnci, prelevalo do obycejne pracky ROMA, pak prehazovat do zdimacky,ktera tancovala po podlaze. Dcera mela pleny jen rok a ctvrt a syn asi o 2 mesice dele. S dnesnimi kalhotkovymi deti pouzivaji i 2-3 roky.
Předchozí