Ahoj, jestli můžu napsat svůj názor, tak já bych prodala chalupu (lze ji prodat i s úvěrem) a snažila bych se sehnat větší byt nebo malý domek. Druhé dítě bych určitě chtěla, asi by mi vadilo, nemít dítě kvůli malému bytu. Nějak se to řešit třeba dá. Nebo taky dost mladých lidí dělá to, že chalupu opraví, udělají z ní celoročně obyvatelný domek a bydlí tam. Ale záleží na lokalitě. Asi můj názor vyznívá černobíle. V garzonce to s jedním dítětem nejakou dobu jde, ale brzy váš syn vyroste a přijde puberta. Určitě by potom ocenil, kdyby měl svůj pokoj. Třeba se vám podaří sehnat práci s vyššími příjmy - kvůli hypotéce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.