Ahoj,
myslím, že vždy byla "blbá" doba pro děti: války, komunismus,teď materiální kapitalismus....a vždy se děti rodily.Až na poslední léta.
Co nás čeká v nadcházejících letech nevíme nikdo. poslanci můžou schválit špatný zákon a jsme bez peněz....teroristi vyhodí do vzduchu obchodní centrum a pokles na burze nás zrujnuje....a nebo nás může za pár dnů srazit auto. Samozdřejmě nechci sýčkovat,ale tyhle věci prostě nelze do detailů naplánovat. Myslím, že je dobré, že se do budoucna díváš zodpovědně, ale asi bych se nenechal strachem z toho co přijde tak ovlivnit.
Přijdou i příjemné věci. Manžel pravděpodobně nebude do důchodu pracovat na stejném místě a ty taky nebudeš bez práce.
Moc dobře ti rozumím,byl jsem taky na rodičovské dovolené....a bral 2500Kč. A byl jsem to já, kdo měl velkou hlavu z toho, že se nám rodiný rozpočet sníží o 7000-8000Kč. Když byly strašímu synovi 3 roky, narodil se nám druhý syn a my se s manželkou doma vystřídali. Podařilo se mi najít zajímavější práci a rodičovský příspěvek zvýšili. takže jsem se strachoval zbytečně. A oba kluky miluju. .....a chci ještě holčičku. Ale kdo s ní bude na mateřské? :-)
Přeju Ti spoustu štěstíčka a pohody.
Předchozí