To,že se o HB porodnici málo ví není až tak pravda. Před čtyřmi lety se nám stala taková věc.Měsíc před porodem jsem musela jet do Chocně k rodičům.A tak jsem se ptala svého gynekologa v ČB co si o tom myslí.Jeho první otázka byla kudy pojedeme.Jestli je na trase nějaká nemocnice.Já mu řekla,že havlíčkobrodská.Na to mi řekl."Tak to mi spadl kámen ze srdce.Klidně jeďte a pokud začnete rodit cestou ať Vás manže doveze tam.Jste prvorodička,to stihnete."Tak když o ní vědí v Jižních Čechách kde propagují hlavně ČB porodnici tak musí být známá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.