| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dítě versus finance

Budilko,

zareagovala jsem na Bellu, ale to neznamená, že mi vadí početné rodiny.

Měla jsem dokonce známou, která měla dětí 11. Z toho čtyři byly její a ostatní byly adoptované (ty její byly už vlastně z domova pryč – byly velké, jezdily jen na prázdniny). Koupila si za Prahou veliký statek s krásnou zahradou, který zrekonstruovala, najala si českého asistenta (byla to Kanaďanka) a pomocnici do domácnosti. Děti neměly luxusní oblečení a nejspíš ani mobily, ale měly absolutně všechno, co potřebovaly.... Máma i táta se jim mohly celé dny věnovat. Vyučovali je doma, jednou za rok jezdily děti do Kanady na přezkoušení.

Bella žije ze sociálních dávek, její manžel nevydělává buď vůbec, nebo málo. Má šest dětí a sama mluví o tom, že se bála každého dalšího těhotenství. Má děti proto, že nesnáší antikoncepci! To je mi důvod. Pokud žije osmičlenná rodina ze sociálních dávek, je téměř jisté, že děti žijí v chudobě. Jsou to otrhané, vyhladovělé chudinky. Nejen že nemohou chodit na žádnou zájmovou činnost, ale pravděpodobně se musí doma starat o mladší sourozence, aby ta rodina fungovala alespoň na nějaké nejzákladnější úrovni. Je mi těch dětí líto. Toť vše.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.