Asi na tom bude něco pravdy. Spíš zde jsou ženy s vyšším vzdělaním, nebo prostě ty, které více přemýšlejí. Mám pár lidí v okolí, kteří mají základní vzdělaní a ty vše takto nerozebírají. Prostě to tak je nebo není a podle toho pádlují :-) Asi to mají jednoduší, protože to věčné dumání co by kdyby... Když se prcek narodil, tak mi byla nabídnuta pomoc jedné „více“ přemýšlející matky a já ji věrně naslouchala. Tři měsíce depek jestli to mám dělat tak či onak, jestli se dostatečně a dobře věnuji... manžel mi už vnucoval odvaz k psychiatrovi. Po třech měsícíc jsem sebrala odvahu, přestala se s dotyčnou stýkat a řeším to nyní tak, jak mi přijde pod ruku. A je klídek. Epi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.