Tak to si myslím, že se mýlíte nebo už jste z generace, kdy si pod pojmem zubní kaz představujete sem tam dirku zapláclou bílou plombou a humbuk kolem. Mí rodiče na prahu čtyřicítky byli téměř bezzubí, jejich rodiče totéž, já jsem sice vlivem "dědičných" komunistických hygienických zvyklostí dokázala do pětadvaceti pěkně prokazit stoličky, ale potom jsem přistoupila na hygienickou víru, čistím a mám poměrně kompletní chrup s dobrým předpokladem ještě nejaký doby funkčnosti. To není, že jsem si před tím zuby nečistila, ale právě v té době jsem zakoupila věci na mezizubní prostory a bylo. Moje kamarádka zubařka občas absolvuje nějakou stáž venku a vypráví, jak se na naše krátery v zubech venku sbíhají dívat celé kliniky jako na nevídané úkazy.:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.