Ahoj Zuzko, pekne, konecne jsem to cele precetl. Ja jsem si nedavno zapomnel ten spravny kartacek doma a tak jsem byl neucen jit do drogerie a vybrat si karatcek z nabidky (lekarna nebyla pri ceste). Kartacek, ktery popisujes jako nejlepsi tam samozrejme vubec nebyl a tak jsem vybral "nejmensi" zlo. Byl to kartacek s jemnymi stetinkami, nestejne dlouhymi, ale co me zaujalo bylo to, ze stetinky byly nakonci jakoby zaostrene - jeste se zuzovaly. Co si myslis o takovem kartacku? A kde je vubec ta hranice mekkosti karatacku? Uz nekdo udelal kartacek treba z nanovlaken?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.