hmm..to je hloupé, že se zubaře bojí, já nedávno našeho skro ročního prcka vzala k zubaři hned 2x, jednou byl se mnou u hygienistky, tak se vozil v křesle nahoru a dolu a podruhé, když jsem byla na preventivce a tak rovnou kamarád zubař nakoukl ido jeho pusiny a skřítek byl těžce v pohodě, dokonce se smál a pak si lozil po čekárně . Jakmile mu vyrostl první zoubek,hned jsem zakoupila dětský kartáček a pastu a od té doby mu zuby čistím,nejrpve máma sama, je to asi tka 20vteřin a pak si je smrlá sám..respektive kouše kartáček, tim si vlastně zoubky čistí, já mu to nejhorší ze zubů jen setřela.Jak mi řekla hygienistka, je to super, techniku se ted stejnak nenaučí,ael naučí si ten návyk, že ráno a večer se čistí zoubky.Posilala jsem ke svému zubyři maminu s rok a půl starým děckem, musel museli mu 2 zuby vytrhnou a 4 vrtat.mamina se pak docela prohla.Zanedbaná ústní hygiena u prcka.Má to hold něco do sebe to čištění.po vyčištění zubů si ještě stahuji plak z jazyk.Asi jsem úchyl:-)Mám z dob školních prohlídek pusu plnou kráterů, z kterých jsem neštastná.Od změny zubaře před 15ti lety jsem neměla jediný nový kaz,neznám zápach z úst a krvácivost dásní.Nemůžem se vymlouvat na genetiku.
A propos, teda nechtěla bych se líbat s chlapem, co si týden nečistil zuby..brrrr
Omlouvám se za to rezepsání.
Předchozí