Souhlasím s paní Alenou i já mám lásky na rozdávání ,ale zároven o sobě vím že jsem sobec.Nedokázala bych přijmout po tom co mám vlatní dítě nějaké dítě z domova a dávat mu tu samou lásku jako vlatní dceři.Dlouho se nám nedařilo otěhotnět a i o této možnosti jsme uvažovali,ale naštěstí se povedlo.Přemýšlela jsem o tom že místo drihého vlatního dítěte by bylo hezké si adoptovat,ale prostě na to nemám.Jako kamárádka nebo na víkendy ano to jistě ,ale jinak bohužel. Obdivuji všechny lidi kteří to dokážou,ale už kvůli tomu že pochybuji by bylo nesmírně sobecké to jenom zkoušet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.