Vyhledej si na netu projekt Otevřená náruč. http://www.provazek.org/otevrena-naruc.php
A pokud tam není domov ve tvé blízkosti, myslím, že určitě nic nezkazíš, když sama přijdeš do domova a zeptáš se. Oni ti určitě rádi poradí, jak postupovat. Já to měla lehčí, kojenecký ústav v Karlových Varech tam je, tak jsem zažádala o možnost účastnit se projektu přímo přes internet. Poslala jsem vyplněný dotazník, a pak už ty události mají svůj spád. Ve čtvrtek jedu na pohovor s psychologem, doložím výpis z rejstříku trestů a můžu začít. Potom už záleží na individální domluvě s "tetami" :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.