Ahoj úplně si dokáži představit co musíte zvládat a moc držím palečky.Zažila jsem něco podobného před 6 lety tehdy synovi byli necelé dva roky u nás v rodině diabetes není ani druhého typu.Velice mě zajímalo jestli budu mít i další dítě diabetické kdybych ho vhtěla mít abylo mi řečeno že šance sou minimální,mám 5 letou dceru myslela jsem si jak diabetes u syna byla náhoda přírody a otěhotněla po třetí.V únoru jsem prožila neuvěřitelný šok když i moje pětiletá dcera dostala diabetes a já měla za dva měsíce rodit.Tak mám doma dva diabetiky a 7 týdnní holčičku a jen doufám,že alespon ona bude mít štstí a diabetes se jí vyhne.Také věřím vě vědu a doufám,že moje děti jednou povedou normální život.Přeji Vám moc štěstí Markéta
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.