Také jsem si vzpoměla na naše první chvílky v nemocnici před vyřčením diagnózy Diabetes mellitus 1.typu. Mám dceru ,která mi zkolabovala 14 dní před svým druhým rokem.Tři hodiny v komatu a potom ta diagnóza.Myslela jsem,že to nezvládnu. Zvládla to moje malá ,a když jsem ji viděla zase zdravou a šťastnou pomalu jsem to zvládala i já. Pícháme 5x denně noční i denní.Máme stále celý rok větší výkyvy hodnot. Bojím se všech bacilů,virů a děsím se i obyčejné rýmy. Do školky nepůjde a co nás čeká dál ani nemyslím.Neplánujeme,k moři nejezdíme,jsme ve fázi shánění informací.Těším se až doktor zavolá a řekne přijeďte máme pro Katku lék. Toto přeji všem nemocným dětem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.