Musím oponovat. Jak jsem poznala z vlastní zkušenosti, za mnoho projevů našeho chování stojí různé mikroorganismy, které máme ve svém těle. Shodou okolností jsem na tohle téma četla seriózní vědecký článek v MFDnes, jak nás může ovlivňovat v našem chování toxoplazmóza. Sama jsem s dětmi absolvovala detoxikace informační medicínou u Ing. Vladimíra Jelínka v Praze (tel 274 781 415). Chování mých dětí se neuvěřitelně změnilo k lepšímu, starší dcera (4.r.) si hned během měsíce a půl přestala cucat palec, což jsem jí rok se snažila odnaučovat a už jsem to vzdala. Asi po půl roce léčby jsme byli upozorněni, že teď se budou čistit ledviny a může cucání palce opět začít (dcera to samozřejmě neslyšela). K mému údivu opět začala, nechala jsem jí a po měsíci opět přestala. Takže věřím, že spousta problémů s chováním souvisí s fyzickým stavem těla a lze vyléčit detoxikací (vzláště platí pro hyperaktivitu).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.