No ale v jiných zemích nějak normálně fungují jesle atd....což u nás na vesnici existovalo asi tak do r. 89.....teď budu ráda, když se dítě dostane do školky (je tady děsný nával) a obávám se, že mi ho nevezmou, protože jsme na tom finančně dobře, tak mi řeknou ať ho vozím 20 km do vedlejšího města....pisatelku i účastníky školení lituju, musel to být hrozný zážitek....nesnáším lidi, kteří takto trápí děti a za každou cenu si musí dokázat, že je prostě dítě neomezí a že to všechno zvládnou - dítě potřebuje svůj režim a prostor a prostě mu nevymluvím, že teď musí být ticho protože já mám přednášku....myslím, že toto už je docela extrém....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.