Já jako vegetariánka (cca.10 let) si sypu na jídlo mořskou řasu Nori (takový mrňavý šupinky) a při vaření luštěnin či obilnin používám Wakame nebo Kombu. V podstatě každý den mám lžíci mořských řas. Navíc jod není jen v rybách, ale je i v jiných běžných potravinách, i když v menším množství, ale v kombinaci s mořskými řasami je to plně dostačující. Dokonce se odvážím říct, že mnohý masožravec nepřijme za den tolik jodu co vegetarián stravující se opravdu vegetariánsky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.