Andreo - vim, co chces rict - no ja do toho jdu s tim, ze moje deti treba vlastni mit nebudou nebo se odstehuji do zamori jako ja... takze co si neuziju tedka, to neplanuju dohanet - ba snazim se obcas si psat denik, abych zachytila sve pocity, kdyby me pak za 20 let chytaly nejake litosti - abych vedela, proc to delam... Tak pak na duchod odjedu do nejake chude zeme a budu si to vynahrazovat na cizich detech... ;-))) Jenze ja proste po dvou trech hodinach v kuse s detma potrebuju prepnout nekam jinam - popracovat - a pak zas deti - a takhle to stridat - zatim to docela jde. Ale je to taky tim, ze mam ten luxus pomocnice, takze nehonim jeste domacnost, a taky tim, ze deti jsou zdrave (tuk tuk) - priority mam zcela jasne, jen chytam vrabce do hrsti. Ja totiz vubec nemam predstavu o tom, ze jsem nenahraditelna - ja vim, jak rychle by se po me praci zaprasilo a ze takovou prilezitost bych uz nenasla...
No a vzhledem k tomu, ze nase generace pujde do duchodu az v 65 (nebo pozdeji), tak snad budu mit ve stari jine starosti, nez jak se vecpat k mladym - a nebo budu mit kliku a deti budou jeste rady, ze maji tu svou drobotinu komu sverit ;-)) - takovych spekulaci by bylo...
Moje tchyne je opacny extrem - vychovala tri deti v domacnosti a ted se vnukum a vnuckam spis vyhyba...
Nikdo nevime, jak s nami budoucnost zamava...
Předchozí