Citim to stejne. Pracuji od 13 mesicu ditete. Samozrejme,ze v rozhodnuti pracovat hraly roli finance a hypoteka, ale predevsim slo o dostani se mezi lidi, moznost uvazovat o necem jinem nez o plinkach a gugu gaga. Prilezitost totalne nezblbnout za ty 3 roky doma. Jakmile jsem zacala pracovat, byla jsem hned stastnejsi, naplnena a to jak pro dite, tak pro manzela!. Verim, ze nekomu muze materska dovolena pripadat jako raj a uz nic vic nepotrebuje, ale pro me je holt dulezita i vlastni realizace. Spokojena matka je lepsi matka, dle meho nazoru. Urcite hraje roli take profese. Verim, ze prodavacka v trafice z kvalifikace moc neztrati, ale u odborneho mista hraji roli pouhe mesice. Pokud byl nekdo zvykly flexibilne kreativne, v plnem nasazeni pracovat, tezko mu to na materske nebude chybet. Po roce doma mi trvalo dalsiho pul roku, nez jsem se nejak dostala do tempa, byla jsem se schopna soustredit. A bohuzel musim konstatovat, ze ani po 2 letech v praci jsem se nedostala do bodu jako predtim. Mam ted holt v hlave krom prace taky tu rodinu. Opravdu si nedovedu predstavit,ze bych byla doma 3-4roky!
Předchozí