Bobe,podle vseho to tak vypada.Taky mam z tech prispevku ten pocit.Mluvis mi z duse,mozna je to tim,ze zdejsi pisatelky jsou o mnoho let mladsi-bez zivotnich zkusenosti a jeste presne nevi,o cem to vsechno je.Bohuzel,musim se priznat,ze jsem u prvniho ditete nebyla jina.A prave proto jsem u toho druheho nekde uplne jinde a zivotni priority mam jinak poskladany.Neni nic dulezitejsiho nez dite.K tomu jsem ale bohuzel dosla az po letech a nesmirne toho lituji.Vratit ale nic nelze.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.