No já myslím, že je na tom část pravdy ... jenže na druhou stranu je dokázáno, že co dítěti "nevštípíte" do 3 let věku, už prostě nedoženete ... proto nikdo nechce děti z domovů starší tří let. Pak je určitě důležité kdo a jak tráví s miminem čas. Já taky myslela, že půjdu brzy do práce ... OMYL ... dítě s kolikou do 4 měsíců, upnuté na matku po dlouhém a vyčerpávajícím porodu (trval 2 dny), rozmazlené věčným chováním (když dítě bolí bříško, prostě ho nenecháte jen tak ležet ... si plač jak chceš) a následně "odrozmazlovávané" další měsíce .... v sedmi měsících se začala malá stavět podél nábytku a teď když jí je 17 měsíců je fyzicky velmi zdatná, dost svéhlavá a akční .... babička si prostě netroufá na dlouhodobé hlídání a ta druhá, mladší, ještě pracuje a to na směny ..... tak pokud nastane taková situace, jdou všechny plány stranou a já jsem protě matka na 100% .... není to snadné, kolotoč je vlastně pořád stejný a mozek nedostává žádné nové impulsy, někdy si říkám, že zblbnu tak, že už to nepůjde napravit .... ale jsem přece chytrá a pracovitá holka, já to doženu, a ty 3 roky se "doučím", jsem přeci dítě roku 75, my jsme si "ozkoušeli" všechny změny od školství, politiku, sociální aspekty .... TO ZVLÁDNEME, i když nejsme pracující matky. Je to o člověku. Kdo nechce, ten prostě zakrní a důvod si vždycky najde.
Předchozí