Vitamín D prý blokuje už OF 8. Ale stačí ho prý 5-10 minut na některé části těla, takže se nebojím, že se k dítěti v létě nedostane. UV filtry se otírají vodou a potem. I ty vdoělodolné si dítě nechtene nekde otře a než namažete znovu, vitamín D je tu :-)). Všem dětem se dává tuším do roka, právě z toho důvodu, že by na sluníčko neměly vůbc.
Hledala jsem o téhle problematice na netu, protože tchyne mi nechce mazat dítě a vynadala mi, že nepřijelo od moře opálené. Tedy nevynadala, ale myslela si své :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.