| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Naše zkušenosti s vegetariánstvím

No asi to nemá smysl. Jsem tady z téhle diskuze velmi zklamaná.

Ohledně nucení do jídla, asi jsem to napsala nepochopitelně.

1/ Když mi dcera řekne, že nemá hlad, že jíst nechce, tak ji nenutím.
2/ Vzhledem k tomu, že jsem ji když byla menší nenutila jíst to co nechtěla, dnes jí špenát, maso, pije mlíko. Samozřejmě, že když na to nemá zrovna chuť tak ji nenutím, ale vím, že za chvilku to sní, anebo třeba příště si to dá.
3/ chtěla jsem hlavně poukázat na to, že v mnoha rodinách (a znám takové) se díky vegetariánství používají slova: to je hnusné to nechci apod.
4/ Znám také případ, kdy miminko na vegetariánství rodičů doplatilo - zemřelo. Bylo to potvrzeno i pitvou, že matka, která kojila neměla ty správné a tolik potřebné látky v mlíce. Dokonce ji mléko došlo - díky stravě a začala ho dokrmovat jiným - náhražkou z mléka. Opět nedostatečné na všech ny potřebné látky.

Takže hlavně díky tomuhle případu jsem vyléčená z nějakého nejezení masa apod. Ve všem je něco zdravého.

Jinak, je mi úplně jedno kdo si co jí nebo nejí. Pokud mají pocit ti co nejí maso apod., že budou zdravější, dlouhověcí apod - ať ho nejí. Já si klidně a ráda dám špenát, maso brambor. Mimochodem, já nejsem ten typ, že bych musela maso každej den. Stačí mi tak jednou do tejdne. To jen tak pro informaci.

Takže v zdravém těle zdraví duch a sorry pokud jsem svými názory narušila vaši diskuzi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.