Sosane prosím tě neplácej, já maso nejím a normálně ho vařím. Kupuju předpřipravené, ale zvládnu i zpracovat syrové a nezvracím do něj. Umím guláš, svíčkovou, čínu, řízky...cokoliv manžel chce. Samozřejmě vařím vždy ještě bezmasou variantu. Koření naházím do obou variant stejné a ochutnám jenom vegetariánksou verzi. Kdyby na to přišlo, tak bych olízla i masovou a nebála abych se pošpinění své karmy (nebo cos to plácal), ale asi by se mi trochu zvedal žaludek. Není to ale potřeba, protože manžel si to ochotně dochutí podle sebe. 4asto to ani není potřeba. Ono když máš dvě stejné porce omáčky, lišící se jenom tím, že v jedné se vařilo maso a ve druhé ne, tak většinou můžeš ochutnat jenom jednu a do druhé naházíš totéž koření. :-) Dcera si pak vybere kterou verzi chce. :-)
Předchozí