Naštěstí v dnešní době je možné si lékaře zvolit a změnit dle vlastního výběru. Toto bych vám doporučovala. Z vlastní zkušenosti: u prvního dítěte jsem také citlivě sledovala vývoj a jakékoli změny. Se vším jsem hned utíkala "na radu" k lékaři. Nedovedu si představit, že bych v něm neměla oporu. Vše mi trpělivě vysvětloval a odpovídal na zvědavé dotazy. Dnes jsem už "zkušená matka" a jedo otázku, zda nepotřebuji něco poradit odmítám s úsměvem. Je na to na vás, ale určitě bych se poohléhla po jiné dětské ordinaci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.