No ale Bára píše, že chlapeček se tak neprojevoval od narození, takže o to tam nejde. Navíc je těhotná a to je i s hodným ročním dítětem dost záhul. Jestli si celé noci vžaduje kojení, radím spát s ním v posteli a kojit ho jak si řekne. Sama jsem tak s dítětem spávala, a byla to děsná pohoda (oproti tomu, co bylo předtím). Krásně se oba vyspíte a bude. Odstavování bude asi problém, ale možná ne, moje dítě se jednoho dne prostě odstavilo samo. Ke kuchyni chci říct jen to, že moje děti si vždy hrály tam, kde jsem byla právě já, takže třeba jsem vařila v minikuchyni a pod nohama si mi jezdilo s autem dítě, ležely panenky a tak. Dětský pokoj měli prakticky jako sklad hraček a noclehárnu, využili ho až začali chodit do školy, možná krátce před tím si tam už i hráli, ale rozhodně ne v roce. To bych je ostatně ani já nenechala ani chvíli bez dozoru. Možná taky už vycítil, že se něco děje a prostě žárlí. A homeopatie je zvláštní lék, ona vlastně má za úkol (hrubě to zjednoduším a tím i zkreslím) odplavovat nánosy negativních pocitů a tak, takže by uškodit neměla, a není to ani o nemoci, ale dysharmonii, takže si myslím, proč ne. Ale asi bych zašla za odborníkem a neordinovala něco sama.
Předchozí