Prosím, prosím může mi někdo poradit? Kojím v pohodě 6 a ppůl měsíce, nyní mi malý asi týden se začíná u prsu vztekat a odtrhávat, takže mu vždycky nabídnu prs druhý plnší a to pomůže, že pije dál.?Mám už málo mléka? Zkouším příkrm v čase oběda teprve 10 dní a malý má příští týden 7 měsíců. Můžete mi poradit co s tím vztekáním a co dělat pro lepší tvorbu mléka, jaké jídlo, čaje a babské rady? děkuji email adriana0001 seznam.cz
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.