Vyborny clanek, uplne mi mluvi z duse. Kojim a dokrmuji, protoze jsem nemela stesti v porodnici Motol na pomoc sester, ktere by mi venovaly 10 minut a pomohly mi naucit prcka prisat k prsnim klobouckum, pres ktere musim kojit kvuli vpacenym bradavkam. Diky jednomu triku se poprve prisal az za 5 dnu od porodu, a tak se tvorba meho mleka rozbehla az pozdeji a s problemy. Kde se da v Praze prosim sehnat zminena kapri polevka Koi-Koku? Rada bych ji zkusila. Sice uz kojim, ale tak ze 2/3, musim dokrmovat. Dekuji! Jana (TauferovaJ@seznam.cz)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.