Ač jsem chtěla jak jen se dalo,mám 3kluky a ne holky,které by byly v létě bílé jako sníh.Přes veškerou lásku,péči,něhu jsem citovost vzdala.Hlavní je jídlo a volnost-neustálé běhání venku(bydlíme na vesnici).Dobrým slovem a domluvami nezmůžu nic-platí na ně jen pevná ruka a řád.Jsou moc chytří(až vychytralí) a šikovní,ale hodně akční.Takže místo kochání se denně-vlastně neustále řeším oblékání,jídlo,úklid a poslušnost na ostatní mi bohužel nezbývá čas.Vám-co jste tím obdarování držím palce,ať Vám to vydrží!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.