Marcelko, Miladě jsi napsala: Mozna je dobre,ze kdyz dospiva,tak ho mas na ocich a vis/budes vedet,s kym se/jestli se spusti a co bude vyvadet.
Nezdá se mi, že by bylo možné vytvořit jednoduchou rovnici matka doma = bezproblémové dospívající dítě. Pokud mají jednou odejít a úspěšně bojovat se životem, tak jim důvěru a možnost vlastních aktivit musíš dát dřív, než v osmnácti.
Bratra jsem tu zmínila proto, že ty tvoje radikální názory ve smyslu "tak si ty děti neměla pořizovat, když s nimi nechce sedět doma" jsem doma slýchala poměrně často.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.