Na FN Brno a H - mast taky nedám dopustit. Kupujeme ji hodně bez předpisu.Já sama mám ekzém 27 let,náš strší syn od 6 měsíců (teď 3,3roky) a menší zatím bez (má 7 měsíců). Můžu jen potrvrdit,co se tady psalo,nedáváme žádné pěny do koupele,žádné aviváže,prádlo se 3x máchá,nosíme oblečení z bavlny (jiné prádlo prostě nesnesu já ani malý) minimum citrusů,koření a čokolády... Jak se tu jedna mamka ptala na to umývání rukou bez mýdla - takhle mastné ruce samozřejmě mýdlem umýt musíš,ale dá se tu udělat obyčejným mýdlem nela batole a ne tekutým nebo jinak parfémovaným mýdlem. Jinak posměch "hloupých " spolužáků známe my s ekzémem asi všichni.Cche to děti na to připravit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.