Milá Žabo,
je mi vcelku jedno jestli mi věříš nebo ne o tom zemřelém dítěti. Pitva prokázala nedostatek látek, které člověk nutně potřebuje k životu, obzvláště dítě. Jeho matka jak již jsem psala nejedla žádné bílkoviny (mlíko, vejce, jogurty, maso atd.) Ztratila mléko (nemusí být důvod) Jenže pak přešla na umělou výživu, ovšem nikoliv sunarem, ale jakýmsi napodobením (nějakej odvar z pšenice, či co to bylo. Prý se to i prodává v těch spešl prodejnách.
Takže jak už jsem tu napsala, ať si každý jí a dává svým dětem co uzná za vhodné. Nenapsala jsem zde že kdo nejí maso bude hloupej!!!! My si to maso občas dáme, máme ho rádi a nejíme ho na tuny.
Víš mně spíše vadí, že vesměs vegetariáni jsou ti co první útočí, alespoň to je má zkušenost a proto jsem na tohle trošku vysazená. Většinou když se bavím s vegetariánem tak mám pocit, že jistě do minuty umřu jak jím nemožně.
No ale ať si každý opravdu jí co chce. Fakt je jinak toleruju - mám takové známé. I jsem ty jejich náhražky zkusila. Není to nejhorší. Jo a my jsme doma dělávali dost často sojové maso. Takže to taky trochu znám.
Předchozí